ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην αναζήτηση για το… ΔΕΚΑ το καλό!

Στην αναζήτηση για το… ΔΕΚΑ το καλό!

Μετά την αποδέσμευση των Ντα Σίλβα και Μαρτίνες είναι στο ψάξιμο του αντικαταστάτη τους, καθώς οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού έχουν μείνει χωρίς δεκάρι…

Από την στιγμή που ο Λεμεσιανός σύλλογος έμεινε χωρίς δημιουργικό ποδοσφαιριστή, είναι απόλυτα φυσιολογικό το καλοκαίρι να τρέξει, να ψάξει τον ποδοσφαιριστή ή τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορέσουν να αγωνιστούν στην εν λόγω θέση.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του είναι ήδη στην αναζήτηση του ποδοσφαιριστή ή των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα φορέσουν την φανέλα του Απόλλωνα και θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν επάξια κυρίως τον Άλεξ Ντα Σίλβα, ο οποίος ομολογουμένως πρόσφερε ουκ ολίγα στον Λεμεσιανό σύλλογο.

Με την κίνηση του αυτή ο Απόλλωνα, δηλαδή να αποδεσμεύσει τους δύο ποδοσφαιριστές του στην εν λόγω θέση, δείχνει ξεκάθαρα και τις προθέσεις του Σωφρόνη Αυγουστή ότι θέλει να φρεσκάρει την ομάδα του και να έχει νέο «αίμα» σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Σίγουρα ο Απόλλωνας θα ψάξει ποδοσφαιριστή να έχει χαρακτηριστικά σαν του Άλεξ Ντα Σίλβα και γιατί όχι και όπως του Παπουλή και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πολυεργαλείο, κάτι που θα δώσει τεράστια άνεση και στον Κύπριο κόουτς.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top